Navegar i treballar amb el vaixell significa un estil de vida diferent que volem transmetre a tots aquells que vinguin a navegar amb el Mabrouk.

Contacte
amb nosaltres

Volem Escoltar-te!

Estem aquí per escoltar-te i prestar-te tota l'ajuda que necessitis. Si vols navegar, aprendre a navegar o simplement tens algun dubte o comentaris, posa't en contacte amb nosaltres.

movil (+34) 678 60 42 41
arroba mabrouksailing@gmail.com

On estem

Després de molts anys a la ciutat de Barcelona, hem decidit oferir-vos la possibilitat d’embarcar-vos en el petit poble del Garraf (entre Castelldefels i Sitges), a tant sols 30 minuts de Barcelona. És un enclau situat al Massís del Garraf, on trobareu tranquil.litat i naturalesa a un pas de la gran ciutat.

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Assumpte

Missatge

Com arribar en cotxe:
A 20 minuts de Barcelona. El mateix camí per anar a l’aeroport. Des de Barcelona la C-32 direcció Sitges- Tarragona, sortida 42 (Port Ginesta, Garraf), segueix per les curves del Garraf (no girar pel trencall de Port Ginesta) i a uns 4 km trobareu el cartell del poble del Garraf.

Com arribar en tren:
Rodalies Barcelona – Vilanova i la Geltrú. Sortides cada 30 minuts des de l’Estació de França, Passeig de Gràcia o Sants.